NEDERLANDS
FRANCAIS

  Hetgeen Fourniplant doet.


Fourniplant kan U de planten leveren op verschillende wijzen, alles afhankelijk naar Uw smaak en Uw eisen. Vanzelfsprekend staan wij ook steeds open voor nieuwe werkwijzen en streven wij er steeds naar de modetrends op te volgen!

DE KWEEKPOTTEN :
In de algemene kweek worden de planten in zwarte boomcontainers opgekweekt. De diameter of literinhoud van de potten kan variëren naargelang het soort planten en hun grootte. De meeste van onze planten worden evenwel gekweekt in containers met een diameter van 19 cm of 3 liter inhoud. Wij houden er eveneens een exclusief gamma planten op na, gekweekt in decoratieve potten met bv een terracotta kleur, een beige kleur,... deze potten zijn meestal iets groter qua afmetingen bv. 24 cm diameter of 5 liter inhoud.

DE CONTAINERS :
Veelal worden de planten op Deense containers gestald, het aantal lagen op een kar is afhankelijk van de hoogte en grootte van de planten.


HOUTEN BOXEN :

De planten kunnen eveneens
gepresenteerd worden op houten boxen.


KARTONNEN DOZEN

De planten kunnen ook in
kartonnen dozen verpakt worden.


EXTRA'S:

Zo goed als alle planten worden steeds van een foto-etiket voorzien

Op Uw vraag kunnen wij op de pot van de planten ook een barcode voorzien of een specifiek etiket voorzien van meer gegevens.

 
FOURNIPLANT Boomkwekerijen - Menen Tel: 056 53 03 56 / Fax: 056 53 07 42